Pasta de naut cu ardei copt

de katty in Mancaruri de post, 14 Mar 2015 | 6123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva naut
  • 1 ardei gras rosu mai mare sau 2 mai mici
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama de lamaie
  • 2 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut cu ardei copt:

Scurgem conserva de naut. Spalam ardeii grasi si ii taiem felii. Intr-o tigaie incintam 2 linguri de ulei si punem ardeii cu coaja in jos. Presaram putina sare, punem un capac si lasam la foc mic pana ardeii se inmoaie si pielita incepe sa se desprinda. Dam jos tigaia si ii lasam sa se raceasca.

Intr-un vas adanc punem nautul scurs, ardeiul gras cu ulei cu tot (putem sa dam jos pielea daca vrem o pasta mai fina), sare, piper macinat, zeama de lamaie si usturoiul curatat. Mixam, turnand si restul uleiului pana obtinem o pasta fina.

Pastram pasta de naut la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de post delicioasa – hummus